Uniq Drinks Finland ja Suomen kokkimaajoukkue yhteistyöhön

24.01.2019

Uniq Drinks Finland ja Suomen kokkimaajoukkue ovat solmineet yhteistyösopimuksen vuoden 2019 alusta. González Byass -tuotemerkin alla tapahtuva yhteistyö täydentää Kristian Vuojärven johtamien kokkileijonien ruoka-juomaosaamista.

Suomen kokkimaajoukkue, Culinary Team of Finland, edustaa Suomea kansainvälisissä kokkikilpailuissa kuten neljän vuoden välein järjestettävissä kokkien olympialaisissa. Samalla he toimivat suomalaisen ruokakulttuurin suurlähettiläinä. Kokkileijonien suojelijana toimii Helsingin pormestari Jan Vapaavuori.

– Ruokakulttuuri on osa kansallista identiteettiämme. Kokkimaajoukkue edustaa maailmalla paitsi suomalaista ruokakulttuuria myös kansakuntamme syvintä olemusta, Vapaavuori toteaa tervehdyksessään joukkueelle.

Culinary World Cupissa tarjoiltu kolmen ruokalajin lämpimän menun pääruoan ankka “kaikki ankan osat”.

Uniq Drinks Finland aloittaa kokkimaajoukkueen kummitason sponsorina ja viiniyhteistyökumppanina. Vuonna 1899 perustettuun ja perheomistuksessa olevaan Heino-konserniin kuuluva Uniq Drinks Finland Oy on vuonna 2006 toimintansa aloittanut juomien maahantuontiin ja jakeluun erikoistunut yhtiö, jonka tunnetuimpia päämiehiä ovat González Byass, Yalumba, Catena Zapata, Casa Silva, Fuller’s, Firestone Walker ja Magners.

Kuvat: Kokkimaajoukkue / Virpi Kulomaa

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.