Uniq Drinks Finland Oy:lle uusi toimitusjohtaja

26.10.2015

Pvm: 22.10.2015

UNIQ DRINKS FINLAND OY:LLE UUSI TOIMITUSJOHTAJA

Uniq Drinks Finlandin pitkäaikainen toimitusjohtaja Kaj Kekki siirtyy uusiin haasteisiin TukkuHeino-konsernin ulkopuolelle.

Yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty yhtiön myyntijohtajana toiminut Timo Vainonen.

Timo Vainonen on työskennellyt konsernin palveluksessa jo vuodesta 2001 vastaten alkoholijuomien myyntitoiminnoista ja monista päämiessuhteista. Hän varmistaa omalla persoonallaan toiminnan jatkumisen laadukkaana ja vastuullisena myös tulevaisuudessa.

Olemme erittäin tyytyväisiä, että yrityksemme avaintehtävään löytyi omasta talosta henkilö, jolla on vahva alan tuntemus ja kokemus yhtiön harjoittamasta liiketoiminnasta. Timolla on vahva näkemys alan kehityksestä. Uskomme että hänellä on hyvät edellytykset johtaa yhtiötä menestyksellisesti myös tulevaisuudessa.

Toimitusjohtajan vaihdos ei aiheuta muutoksia konsernin jo yli kaksikymmenvuotiseen toimintaan alkoholi- ja juomakaupan parissa. Uniq Drinks Finland Oy:n painopiste myös tulevaisuudessa on harjoittaa alkoholi- ja juomakauppaa pitkäjänteisesti ja vastuullisesti sekä toimia parhaana edustajana Suomessa päämiehillemme ympäri maailmaa.

Vaihdoksella ei ole myöskään vaikutuksia kumppanuutemme. Tahdomme kasvaa yhdessä kanssanne ja auttaa teitä menestymään. Yhteyshenkilömme säilyvät samoina varmistaen toiminnan jatkuvuuden.

Haluamme tässä yhteydessä kiittää Kajta yli kaksikymmenvuotisesta urasta konsernin palveluksessa sekä toivottaa hänelle menestystä uusissa haasteissa.

Kerromme mielellämme lisää asiasta.

Tiedote 2015.10.22 UDF uusi toimitusjohtaja

Uniq Drinks Finland – new Managing Director

TukkuHeino Oy

toimitusjohtaja Petri Heino tai p. 020 717 0308

Uniq Drinks Finland Oy

toimitusjohtaja Timo Vainonen tai p. 020 717 0503

Unq Drinks Finland on osa TukkuHeino-konsernia, joka on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Konserni harjoittaa tytäryhtiöidensä Heinon Tukku Oy:n, Uniq Drinks Finaland Oy:n sekä Heinon Toimistopalvelu Oy:n kautta päivittäistavaroiden sekä alkoholijuomien maahantuontia, markkinointia ja tukkukauppaa. Konsernin liikevaihto on yli 240 m€.

 

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Aleksis Kiven Katu 52-54 | FI- 00510 HELSINKI
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.