Yalumba Y Series Tasting

14.11.2018

Pikkujoulut ovat vuoden iloisinta aikaa. Joulumielen lisäksi pikkujouluihin liittyy vapaamuotoisuus, rentous, hyvä seura ja lupa hurmioitua. Juhlan kruunaa pikkujoulutasting Yalumba Y Series loistoviinien kanssa.

 

Riesling 2017 ja maa-artisokkakeitto

500 g luomu maa-artisokkaa

1 pieni sipuli

20 g voita

1 dl vettä

1,5 dl Rieslingiä

1,5 dl kuohukermaa

2 rkl pehmeää rahkaa

0,5 tl jauhettua valkopippuria

1 rkl hienoa merisuolaa

1 rkl sokeria

0,5 tl vaniljasokeria

Kuori ja kuutioi maa-artisokat. Paloitetle sipuli. Kuullota sipulia 5 min voissa, lisää maa-artisokka ja kuullota vielä miedolla lämmöllä 10 min.

Lisää kaikki nesteet ja kiehauta. Keitä  kannen alla miedolla lämmöllä 15 min. Lisää mausteet. Soseuta  blenderissä tehokkaasti samettiseksi keitoksi. Annostele kulhoon ja ripottele päälle leipäkrutonkeja.

 

Pinot Grigio 2017 ja Spaghetti al Frutti di Mare

Sinisimpukoita ja katkarapuja

Kermaa

Valkoviiniä

Valkosipulia

Rosmariinia

Chiliä

Spaghettia al dente

 

Shiraz Viognier 2015 ja karitsapata

Karitsan lapaa

Porkkanaa, palsternakkaa, paprikaa, terttutomaattia, sipulia, valkosipulia

Tomaattimurskaa

Punaviiniä

Paprikajauhetta, fenkolijauhetta, mustapippuria, suolaa

Paloitele lapa suurehkoiksi paloiksi, ruskista pinta pannulla. Paloittele porkkanat, palsternakka ja sipuli, kuullota pannulla. Lisää kaikki ainekset pataan. Laita uuniin alussa 170 astetta puolituntia ja hauduta sen jälkeen 140 astetta 2-3 tuntia. Tarjoile kokojyvä basmatiriisin ja jugurttinokareen kanssa.

 

Merlot 2017

Paistettuja,meheviä raakamakkaroita, hapankaalta, suolakurkkua ja smetanaa.

 

Reseptit ja kuvat: Soup Opera / Anuliina Pineda

Avainsanat: Merlot, Pinot Grigio, Riesling, Shiraz Viognier, Tasting, Yalumba

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539 / +358 20 717 0557

Avoinna arkisin Puhelinmyynti: 9-12 | Toimisto: 08-16

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.